dumbell  Mere energi i hverdagen​

apple  Sund graviditet

slim  Vedvarende løsninger

schedule  Livsstilsændringer der holder

Sund graviditet og vægttab efter graviditet

​Din sundhed er virkelig vigtig når du er gravid og din fantastiske krop skal lave et lille menneske. Jeg er professionel kostvejleder med flere års erfaring i branchen og jeg tilbyder vejledning før, under og efter graviditet. Jeg er klar med kærlig støtte til dig der ønsker sundere vaner eller vægttab efter graviditet. 

Alle kvinder oplever en markant ændring i deres krop under en graviditet. Mange kvinder føler sig fremmedgjorte over for deres krop og ønsker deres gamle krop tilbage. For nogle lykkes det, for andre gør det ikke - begge dele er helt okay.

Ved at leve sundt og passe på sig selv som gravid kan man undgå en uhensigtsmæssig vægtøgning. Som kostvejleder står jeg til rådighed for alle kvinder i Rødovre, København og omegn, der ønsker vejledning før og under graviditet og eventuelt ønsker hjælp til vægttab efter graviditet og fødsel. Lyder dette som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte mig.

Sunde vaner før, under og efter graviditet

Jeg vil, med konkrete redskaber, udarbejde en plan, der passer særligt til dig. Jeg er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed og har god erfaring med vejledning af gravide. Jeg kan hjælpe dig med vejledning omkring din kost før, under og efter din graviditet.

Jeg hjælper dig med at undgå en for stor vægtøgning under graviditeten. En sund livsstil kan være med til at forebygge forskellige komplikationer før og under fødslen.

Tager du for meget på i vægt, risikerer man, at barnet også tager på, hvilket kan komplicere fødslen. Det er derfor en god idé at få professionel vejledning til en sund livsstil under graviditeten og eventuelt vægttab efter graviditet og fødsel.

Få fleksibel hjælp der virker

Jeg er klar over, at der er meget at se til, når man lige er blevet forælder til en lille ny. Dette gælder, uanset om der er tale om det første, andet eller tredje barn. Derfor gør jeg meget for at være en fleksibel hjælp, der tilrettelægger forløbet lige efter dine præmisser.

Jeg er eksempelvis fleksibel i den forstand, at du til hver en tid er velkommen til at kontakte mig, hvis der skulle opstå spørgsmål eller andre ting. I den forbindelse vil jeg altid gøre mit bedste for at besvare spørgsmålene bedst muligt.

Derudover er jeg en pålidelig kostvejleder, som altid overholder alle aftaler. Dette gælder på alle punkter såsom pris og den tidsmæssige ramme.

Jeg sætter altid dine ønsker og behov i første række og imødekommer disse, så godt som jeg kan. Det vigtigste for mig er nemlig, at du opnår en sund livsstil, der passer til de ønsker og forventninger, du har.

Husk på at ingen graviditeter er ens

I forbindelse med vægttab efter fødsel er det vigtigt, at du husker på, at ingen graviditeter er ens. Dette gælder også for kvindekroppen.

Din krop er særligt designet, så den passer lige til dig, pas derfor på med at sammenligne dig selv for meget med andre, da kroppen reagerer forskelligt alt efter graviditet.

​Selvom din veninde fik sin normalvægt tilbage lynhurtigt efter graviditeten, så er der altså ingen garanti for, at du gør det samme, og det er der slet ikke noget galt med. Kroppe er nemlig så forskellige, hvilket er vigtigt at tage højde for. Under en graviditet er din krop på en form for overarbejde, fordi den ikke bare skal passe på dig, men også på dit barn.

Det er derfor vigtigt at understrege, at du skal passe på med at lade vægttab efter graviditet tage overhånd. Du skal naturligvis bevare din sundhed i form af varieret kost og godt med motion, men husk samtidig på at give kroppen god tid til at komme tilbage til sin normale form. Du bør derfor passe på med at udsætte din krop for hård motion lige efter fødslen, og du bør i stedet give den god tid til at restituere og komme tilbage.

Derudover tilbyder jeg professionel vejledning til, hvordan du kan opnå et hensigtsmæssigt vægttab efter graviditet, som tager højde for kroppens naturlige gang. Jeg står klar til at høre om dine tanker omkring vægttab efter fødsel, så jeg kan hjælpe dig på en sund og fornuftig måde.

Kontakt mig og hør mere om sund graviditet og  vægttab efter fødsel

Ønsker du at holde din krop, og dit lille barn, sund og rask under hele graviditeten, kan du med fordel henvende dig til mig. Jeg står altid klar til at rådgive og hjælpe alle typer kunder - eventuelt også dem, som ikke nødvendigvis har brug for hjælp til vægttab efter graviditet og fødsel.

Du kan ringe til mig på telefon 28 30 48 30 eller skrive til mig på e-mail: mail@helenaskov.dk. Udfyld også gerne formularen her på siden, så vender jeg tilbage inden for kort tid.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

​Kunne du tænke dig en sund graviditet?

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Her kan jeg dagligt inspirere dig via kost, træning og velvære.

Firma​

Sundheds- Og Kostvejleder
​Helena Skov-Graversgaard

Rødovre

Kontakt mig

Udfyld formularen og jeg vender hurtigst muligt retur til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

Telefon: ​28 30 48 30

E-mail: ​mail@helenaskov.dk

CVR: 39622580