dumbell  Mere energi i hverdagen​

apple  Sund graviditet

slim  Vedvarende løsninger

schedule  Livsstilsændringer der holder

Sund kostplan til vægttab udarbejdes til dig

​Ønsker du at tabe dig, kan det være en hjælp at have en kostplan som inspiration. Her på siden finder du Sundheds- og Kostvejleder Helena Skov-Graversgaard, som med glæde hjælper dig med at udarbejde en kostplan.

Jeg hjælper alle kunder i Rødovre, København K og omegn mod et sundere liv. Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte mig, uanset hvilken form for vægttab du mangler hjælp til.

Jeg er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed og har gennem min uddannelse erfaring som kostvejleder. Vælger du at få lavet en kostplan til vægttab hos mig, er du altså garanteret, at det bliver gjort på professionel vis.

Jeg tilbyder både at lave kostplaner til personer, der ønsker et større vægttab, såvel som til personer, der blot vil tabe sig et par kilo. Uanset om du drømmer om at tabe 5 eller 15 kilo, så hjælper jeg dig altså gerne med at udarbejde en sund kostplan, der passer til dine behov. Hos mig er du i trygge og kompetente hænder under hele processen frem mod dit mål.

En individuel, sund kostplan specielt til dig

Min uddannelse og store erfaring gør mig kompetent til at udarbejde en sund kostplan specielt til dig. Hos mig uddeler jeg altså ikke bare den samme kostplan til alle mine kunder. Jeg sørger for at tilrettelægge kostplanen således, at den passer præcis til dine mål og behov. Har du nogle særlige efterspørgsler på ingredienser eller metoder, så integrerer jeg dem gerne i din kostplan efter bedste evne.

​Ved første samtale vil jeg foretage en kostanamnese, som er en grundig samtale om dine kost- og motionsvaner. Desuden er det en god hjælp, at du registrerer, hvad du spiser i løbet af dagen. På baggrund af informationerne fra kostanamnesen og den grundige samtale med dig, udarbejder vi i fællesskab en handlingsplan.

Jeg sørger derudover for at motivere dig, så du kan opnå dit ønskede vægttab. Dette gør jeg igennem samtale, hvor vi taler om betydningen af motion og sund kost i hverdagen. Under forløbet vil jeg derudover løbende hjælpe dig med at bevare og styrke motivationen, så du kan komme helt i mål med dit vægttab.

​Alt efter dine behov, har du også mulighed for udelukkende at få udarbejdet en vægttabsplan, som du selv kan følge i din hverdag. Der er dog også rig mulighed for at få vejledning samt opfølgninger, hvis du har behov for det. Det vigtigste for mig er, at forløbet er tilrettelagt efter dine ønsker og behov, så du kan komme i mål på bedst mulige vis.

”Alt med måde” er et vigtigt udtryk hos mig

Jeg har stor erfaring i branchen som professionel kostvejleder. Dette gør mig i stand til at kunne hjælpe mange forskellige kunder med udarbejdelse af kostplan til vægttab, som passer perfekt til de enkelte behov. I udarbejdelsen af kostplaner arbejder jeg efter udtrykket: ”alt med måde”. 

Dette betyder, at kostplanen ikke udelukkende indeholder fuldkorn og grønne elementer, men at der også er plads til dine yndlingsretter en gang imellem.

Under et vægttabsforløb er det naturligvis vigtigt, at du overholder kostplanen og omstrukturerer din kost. Dette bør altid gøres med sund fornuft, hvor det usunde ikke overskygger sund kost. Jeg sørger derfor for at integrere sund kost i hverdagen ved hjælp af en kostplan, som er tilrettelagt efter dine ønsker og behov. Jeg garanterer, at alle retterne er velsmagende og spændende. Derudover er de nemme at lave, så du ikke skal bruge ekstra tid i hverdagen på madlavning, bare fordi du følger en madplan.

Jeg har derudover fokus på både din fysiske og mentale sundhed, hvilket adskiller mig fra mange andre kostvejledere. Min erfaring har nemlig vist mig, at disse to ting er tæt forbundet. Derfor kan du forvente, at jeg også tager højde for din mentale sundhed og berører emner derom i forskellige samtaler. Dette er nemlig ofte en stor hjælpende hånd på vejen mod et vægttab. Hos mig er du dog i helt trygge hænder under hele processen, og jeg er en loyal samarbejdspartner hele vejen igennem.

Kontakt mig for flere informationer

Lyder en sund kostplan til vægttab som noget for dig, kan du blot kontakte mig med det samme. Jeg tilbyder professionelle behandlinger, hvor der både er fokus på din mentale og fysiske sundhed.

Priserne på kostplaner afhænger af, hvad du har behov for, så kontakt mig for mere info. Mine priser er dog altid attraktive og konkurrencedygtige, og jeg sammensætter også et godt tilbud til dig, hvis du har brug for en længere behandling.

Ring til mig på telefon 28 30 48 30, eller skriv til mig på e-mail: mail@helenaskov.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen her på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Jeg ser frem til at hjælpe dig med at komme i mål med dit vægttab.

​Kunne du tænke dig en personlig kostplan?

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Her kan jeg dagligt inspirere dig via kost, træning og velvære.

Firma​

Sundheds- Og Kostvejleder
​Helena Skov-Graversgaard

Rødovre

Kontakt mig

Udfyld formularen og jeg vender hurtigst muligt retur til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

Telefon: ​28 30 48 30

E-mail: ​mail@helenaskov.dk

CVR: 39622580