dumbell  Mere energi i hverdagen​

apple  Sund graviditet

slim  Vedvarende løsninger

schedule  Livsstilsændringer der holder

Hjælp til vægttab af professionsbachelor i ernæring og sundhed

​Er du på udkig efter en professionel kostvejleder, der tilbyder hjælp til vægttab? Så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden finder du nemlig sundheds- og kostvejleder Helena Skov-Graversgaard, og jeg står altid klar til at hjælpe kunder i og omkring Rødovre, København K og omegn mod en sundere tilværelse.

Hos mig er du i helt trygge hænder. Jeg er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed og er meget grundig i mit arbejde, hvor jeg udarbejder en særlig plan for hver enkelt kunde. Jeg tilbyder kompetent hjælp til vægttab til mange forskellige typer af kunder. Det vigtigste for mig er, at du opnår de resultater, du drømmer om, uanset om der er tale om et vægttab på 5 eller 25 kilo.

Få hjælp til vægttab med fokus på sund fornuft

Hvad enten du ønsker at tabe mange kilo eller blot ønsker at omlægge din livsstil, står jeg til rådighed. Jeg står altid parat med professionelle redskaber og en kostplan, der passer til dig og dine behov.

Jeg tilbyder hjælp til vægttab til alle slags kunder, så derfor må du endelig ikke tøve med at kontakte mig. Det er dig selv, der skal gøre det hårde arbejde i et vægttabsforløb, så hvis du selv er motiveret, så garanterer jeg flotte resultater og hjælper dig med at holde din motivation i top hele vejen til målstregen.

Jeg arbejder efter udtrykket ”alt med måde”, hvilket betyder, at der i din kostplan skal være plads til de ting, som du godt kan lide. Det skal naturligvis gøres med sund fornuft, hvor det usunde ikke overskygger det sunde.

​Derfor er fuldkorn og masser af grønt essentielle elementer i en sund kost. Dog er det ikke udelukkende grønne elementer, du finder i kostplanen. Der er nemlig også plads til, at du kan leve et dejligt og normalt liv, hvor du ikke behøver at have et fanatisk forhold til mad. Sund kost for mig er nemlig en god kombination af varieret kost, hvor du ikke behøver at skære alt sukker fra.

Jeg har derudover både fokus på den fysiske og den mentale sundhed. Dette adskiller mig fra andre kostvejledere, da disse typisk udelukkende har et fokus på fysikken og kosten. Min store erfaring i branchen, har nemlig gjort mig opmærksom på, hvor vigtigt det er, at du også føler dig sund indeni, hvis du skal opnå et reelt vægttab. Derfor har jeg også fokus på den mentale sundhed, da denne spiller en stor rolle for, hvordan du har det, og hvordan du indretter dine madvaner.

Jeg sætter dine ønsker og behov i centrum

Når jeg tilrettelægger et vægttabsforløb, sætter jeg altid den pågældende kundes ønsker og behov i centrum for forløbet. Jeg sørger derfor altid for at sætte god tid af til hver enkelt kunde, så vi kan tale om dine forventninger og ønsker.

Dette sker igennem en tæt og god dialog, hvor jeg lytter til dig og stiller dybdegående spørgsmål, som kan gøre mig klogere på, hvilke resultater du ønsker at opnå.

Det vigtigste for mig er, at du får en sundere tilværelse. Derfor udarbejder jeg en sund kostplan, som matcher dine ønsker og behov på bedst mulige måde. Mine kostplaner indeholder altid spændende og velsmagende retter, som er nemme at tilberede for enhver.

Det kræver altså ikke ekstra god tid at følge en kostplan. Selvom det i starten kan føles som en stor omvæltning, så lover jeg dig, at det hurtigt bliver en naturlig del af din hverdag, hvor du vænner dig til at spise på en sundere måde. Udover en detaljeret og individuel tilrettelagt kostplan vil jeg undervejs hjælpe dig med at bevare og styrke din motivation for vægttabet.

Du skal naturligvis selv have motivationen til at gennemgå vægttabet, men jeg står klar til at motivere dig ved hjælp af diverse gode råd til hver en tid. Under forløbet er du derfor velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for svar på spørgsmål eller mangler den sidste motivation. Jeg står altid til rådighed, så du kan komme i mål med dit vægttab.

Kontakt mig og få hjælp til vægttab

Ønsker du at få hjælp til vægttab, kan du kontakte mig med det samme. Jeg vil sørge for at udarbejde en særlig handlingsplan til dig, så du kan se resultater med det samme. Hos mig kan du forvente spændende kostplaner og et forløb, hvor dine ønsker sættes i centrum. Jeg står til rådighed under hele forløbet med ekstra hjælp til motivation eller andre tips til at gøre det lettere for dig at komme igennem forløbet.

​Kontakt mig på telefon 28 30 48 30, eller skriv til mig på e-mail: mail@helenaskov.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Ønsker du hjælp til vægttab​ af mig?

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Her kan jeg dagligt inspirere dig via kost, træning og velvære.

Firma​

Sundheds- Og Kostvejleder
​Helena Skov-Graversgaard

Rødovre

Kontakt mig

Udfyld formularen og jeg vender hurtigst muligt retur til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

Telefon: ​28 30 48 30

E-mail: ​mail@helenaskov.dk

CVR: 39622580